top of page

HARDWALL

In de wereld van cleanroomtechnologieën is de Hardwall Cleanroom een buitengewoon krachtige oplossing voor industriesectoren die de hoogste eisen stellen aan contaminatiebeheersing en zuiverheid. Hardwall cleanrooms zijn ontworpen om te voldoen aan de strikte normen vastgesteld in ISO 14644-1, en ze excelleren vooral in ISO 9 tot ISO 5 geclassificeerde omgevingen.

Bij Mutes begrijpen we het belang van precisie en compromisloze zuiverheid in cleanroomomgevingen. Daarom gebruiken we geavanceerde wand- en plafondsystemen die speciaal zijn ontwikkeld voor cleanroomtoepassingen. Deze systemen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Of u nu een gesloten, beglaasde, flush of niet-flush oplossing zoekt, we hebben de juiste oplossing voor uw cleanroomproject.

Onze wand- en plafondsystemen zijn vervaardigd met de hoogste normen voor kwaliteit en prestaties. Ze kunnen worden geleverd met antibacteriële en schimmelwerende coatings om een optimale hygiënische omgeving te garanderen. Bovendien bieden we een scala aan materialen voor de wanden, waaronder HPL (High Pressure Laminate), gemelamineerde spaanplaat en gecoat staal. Deze materialen zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en functionaliteit te garanderen, en ze kunnen worden geconfigureerd met of zonder isolatie, afhankelijk van uw specifieke vereisten.

Onze cleanrooms kunnen zowel uitgerust worden met fan filter units of volledige klimaatbeheersingssystemen, waardoor u volledige controle hebt over de omgevingsfactoren binnen de cleanroom. Dit is vooral van cruciaal belang voor industrieën waar de temperatuur en luchtvochtigheid strikt gereguleerd moeten worden.

Daarnaast bieden we talloze aanpassingsmogelijkheden voor uw cleanroom, waaronder loopdeuren, elektrische roldeuren, sluizen, ramen en meer. Of u nu op zoek bent naar toegangscontrole of visuele inspectiemogelijkheden, we kunnen uw cleanroom configureren om aan al uw operationele behoeften te voldoen.

In het kort, onze Hardwall Cleanrooms vormen de ideale keuze voor bedrijven die de hoogste normen op het gebied van zuiverheid, controle en flexibiliteit eisen. Mutes is toegewijd aan het bieden van oplossingen die aan uw meest veeleisende cleanroomvereisten voldoen, en we streven ernaar om een omgeving te creëren waarin precisie, controle en hygiëne centraal staan.

TOEPASSING

Hardwall cleanrooms voor zo goed als alle toepassingen

MAATWERK

Op maat gemaakte oplossingen voor uw unieke wensen en specificaties

SNEL

Met wand en plafond panelen op voorraad is uw cleanroom snel te leveren

HARDWALL

bottom of page