top of page

SOFTWALL

In de wereld van gecontroleerde omgevingen en cleanroomtechnologieën zijn Softwall Cleanrooms een opmerkelijke oplossing die de normen voor zuiverheid en contaminatiebeheersing overtreffen. Softwall cleanrooms bieden niet alleen flexibiliteit, maar ook kosteneffectiviteit en snelheid bij installatie. Deze veelzijdige cleanroomvariant kan aangepast worden om te voldoen aan specificaties variërend van ISO 9 tot ISO 7, volgens ISO 14644-1, en kunnen zelfs ISO 5 behalen.

Het opmerkelijke kenmerk van softwall cleanrooms is hun vermogen om een hoogwaardige cleanroomomgeving te creëren zonder de complexiteit en kosten die doorgaans geassocieerd worden met hardwall cleanrooms. Met hun flexibele ontwerp kunnen softwall cleanrooms gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende industrieën, van biowetenschappen tot elektronica productie.

Een van de grootste voordelen van softwall cleanrooms is de snelle en eenvoudige installatie. Dit betekent dat uw productieproces snel kan worden opgeschaald of aangepast zonder aanzienlijke vertragingen. Deze eigenschap maakt softwall cleanrooms ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan flexibiliteit en snelheid in hun cleanroomomgeving.

Softwall cleanrooms worden typisch geconstrueerd met een frame van gepoedercoat staal of geanodiseerd aluminium, dat uiterst duurzaam en bestand is tegen de rigoureuze eisen van cleanroomomgevingen. De wanden van softwall cleanrooms zijn gemaakt van ESD (Elektrostatische ontlading) gecoate PVC stroken, die niet alleen zorgen voor een efficiënte barrière tegen verontreinigingen, maar ook de elektrostatische ontlading minimaliseren om gevoelige apparatuur en producten te beschermen.

Bij Mutes begrijpen we de unieke behoeften van uw cleanroomomgeving. Daarom bieden we zowel standaard modulaire softwall cleanrooms als op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Onze toewijding aan kwaliteit, efficiëntie en kosteneffectiviteit stelt ons in staat om de perfecte softwall cleanroom te leveren die uw operationele efficiëntie verbetert en voldoet aan de strengste normen voor schone omgevingen. Met Mutes als uw partner kunt u erop vertrouwen dat uw cleanroombehoeften met precisie en zorg worden vervuld.

VERHUUR

De ideale oplossing voor tijdelijke projecten. Zonder een grote investering te hoeven doen

MAATWERK

Op maat gemaakte oplossingen voor uw unieke wensen en specificaties 

MODULAIR

Flexibiliteit en efficiëntie met ons schaalbare modulair systeem

SOFTWALL

bottom of page